Increase Size Decrease Size Reset font to default
 
A DRY-LIGHT Kft.

A DRY-LIGHT Kft-t 2014-re már nem kell bemutatni a szakmai hozzáértőknek, és a rendezvényszervező cégeknek.
A cég 19 éves szakmai háttere, tapasztalatai a határon túl is ismertek, köszönhetően a kíváló technikai eszközparkjának, a kollégák szaktudásának, hozzáállásának és a cégvezető komoly kapcsolati rendszerének.

 

Fesztivál

Nem kell messzire menni, elég a magyarországi fesztiválok történetét megfigyelni. A kezdetektől (1993), napjainkig, a megvalósítási készségéről hírhedt cégről mindenki elismeréssel beszél. Egyszerre több különböző rendezvényhelyszín megvalósítása sem okozott fennakadást, amely rendkívüli rugalmasságunkról tanúskodik.

Rangsorolás nélkül említenénk meg ezek közül néhányat:
Multi Café, Jim.Beam, Samsung Aréna, DE Walt, Trend, Metal Hammer, Techno Aréna és nem utolsó sorban a legtöbb fesztivál nagyszínpad, amelyek teljes világítását tetőszerkezetét  a korábbi években a Dry-Light Kft szolgáltatta.


Koncert

Legyen a koncert helyszíne kültéren vagy fedett területen, cégünk minden körülmények között megvalósítja a megrendelő igényeit. A legnagyobb méretű csúcstechnológiájú fedés és a nagy teherbírású, csúszásmentes színpad elemek biztosítják a koncert fellépők magabiztosságát a kültéri rendezvény során.

 

Rendezvénytechnika

Minden egyes rendezvény lebonyolítása során maximális figyelmet kap a megrendelő igénye. Kiemelkedő fontosságú a rendezvénytechnika kiválasztása már a rendezvény tervezése során. A helyszín figyelmes bejárásával és folyamatos egyeztetéssel biztosítjuk, hogy a megrendelő igénye és cégünk illetve szakembereink tapasztalata végül elősegítse a rendezvény sikeres létrejöttét.

 

Rendezvénytechnika fejlesztés

rendezvénytechnika bővítése

Cégünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásában részesült, az
Európai Regionális Fejlesztési alapból, vissza nem térítendő támogatás formájában.

A DRY-LIGHT Kft. A 2007 évo KMOP-1.2.1/A sikeres pályázatát 2008-as évben megvalósította, a pályázati anyagban feltüntetett eszközöket megvásárolta.

A csúcstechnológiájú 16 db berendezés (GLP Ypoc 700 CMY Intelligens robotlámpa) cégünket, piaci partnerkörünk bővítéséhez segítette hozzá.

Projekt neve: A DRY-LIGHT Kft. Technológiai korszerűsítése.
Név és elérhetőség: Dry-Light Kft. 0670/3330644
Közremuködő szervezet: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1037 Budapest, Váci út 83. 0640/638-638

www.nfu.hu