Increase Size Decrease Size Reset font to default
RENDEZVÉNYTECHNIKA SZOLGÁLTATÁSOK
Komplett rendezvénytechnika

teljes - igényes - pontos

Felszerelésünk mennyiségéből és sokoldalúságából adódóan bármilyen extrém igényt képesek vagyunk kiszolgálni. Számtalan céges party, termékbemutató, kis és nagykoncert megvalósításában vállaltunk főszerepet. Komplett rendezvénytechnika áll renedelkezésére minden megrendelő részére.

Bővebben...
 
Fénytechnika

tökéletes eszközök - fényerő - térformák

Világítástechnikai funkciók megőrzése mellet képesek vagyunk egyszerű és extrém fénytechnika elrendezésre. A fénytechnika extrém elrendezéséval teljesen egyedi megjelenést biztosítunk a rendezvény látogatói számára. A mai kor kívánalmainak megfelelő, világszínvonalú koncerteken is használatos intelligens robotlámpákkal (Martin, Futurelight, Coemar) és hagyományos analóg lámpákkal valósítjuk meg a megrendelőnk által megálmodott látványt. A technikát és a látványelemeket nagyteherbírású alutraverzek és tartóelemek (TOMCAT, Prolyte) segítségével rögzítjük.

Bővebben...
 
Színpadtechnika

masszív - megbízható - moduláris

Nagy teherbírású, gyors építésű nemzetközi szabványú kültéri fedések, 6*6m től egészen 16*11m-es fedett színpadméretek akár fedett oldalakkal is. Colos és metrikus méretű alumínium színpadok. Egyenetlen talajhoz is jól alkalmazkodó, kopásálló, csúszásmentes méhsejt faborítású aliscaff gyártmányú színpadelemek.

Bővebben...
 
Munkaerő

szakértelem - tapasztalat - kitartás

Kollégáink rátermettségét és szakértelmét bizonyítja az a bizalom amellyel megrendelőink rendszeresen "visszahívják" őket. Munkatársaink mindíg a megrendelő igényeit tartják elsődlegesnek, így Ön maximális bizalommal számíthat cégünkre.

Bővebben...
 
Hangtechnika

hangminőség - hangerő - szakértelem

Hangtechnika nagy koncert hangosítására is alkalmas mennyiségben és minőségben. Teljes kiszolgálás, mikrofonozás, monitor- és, frontrendszer, effektek, veterán szakemberek, és fiatal titánok biztosítják a zökken?-, zaj-, és gerjedésmentes és mindenkor tokéletes hangvisszaadást.

Bővebben...
 
Szállítás

gyors - pontos - biztonságos

Eszközeinket rendszeresen karbantartott Mercedes típusú tehergépjárművekkel szállítjuk. 0.5 kg - 32.000 kg

Bővebben...
 
Látványtervezés

fantázia - 3D - valóság

Szeretné látni hogy fog kinézni a színpad? Előre szertné látni a színeket és a formákat? Esetleg az Ön partnere szeretne a terveiről egy látványos fotót kapni előre? Helyszíni bejárás során méretet veszünk a rendezvényhelyszínről és elképzeléseit fotópapírra nyomtatjuk!

Bővebben...