Szolgáltatásaink
Eszközbérléstől a komplett kivitelezésig

Eszköz bérlés

Rendezvénytechnikai eszközeink széles választékban állnak rendelkezésére bérleti konstrukcióban.
Bérleti konstrukciónkat elsősorban technikai szolgáltató cégeknek ajánljuk, mellyel megoldást kínálunk nagyobb rendezvények kiemelkedő eszközigényének kielégítésére. Világítástechnikai eszközeink, traverz elemeink és fedés rendszereink, moduláris színpad rendszerünk, elektromos elosztó és biztosító szekrényeink, kábeleink széles választékban állnak rendelkezésére.
Az eszközbérlés előnyei

Hatalmas választék

Raktárkészletünkből modern, és rendszeresen karbantartott professzionális eszközök közül választhat igényei szerint.

Különleges fedések

Méretben és teherbírásban egyaránt egyedülálló színpadfedések és színpadok akár megarendezvényekre is.

Szakmai támogatás

Igény esetén technikusi személyzettel együtt rendelheti meg a kiválasztott rendszereket, megkönnyítve így a telepítést és üzemeltetést.

Szállítási opció

Szükség esetén saját kamionjainkkal a helyszínre szállítjuk a terjedelmes és nehéz rendszereket.

Bérelhető eszközeink

Konzultáljon velünk következő rendezvényéről!
Kapcsolat

Komplett kivitelezés

Rendezvények teljeskörű technikai kivitelezése a tervezéstől a lebonyolításig
A megrendelő és a rendezvény igényeihez igazodva megtervezzük a rendezvény lebonyilításához szükséges technikai rendszert, kidolgozzuk a logisztika minden részletét, felépítjük és üzemeltetjük a kialakított rendszert. A tervezési fázisban realisztikus látvénytervekkel illusztráljuk a végleges eredményt, lehetőséget boztosítva megrendelőinknek, hogy várakozásaiknak megfelelő végeredményt kapnak.
Néhány érv a komplett kivitelezés mellett

Szakmai tapasztalat

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk és felkészült technikai személyzetünk a garancia a problémamentes lebonyolításra.

Körültekintő tervezés

A megrendelővel, fellépőkkel, és a helyszínnel történő egyeztetés során figyelembe veszünk minden igényt és kihívást, így a rendezvény meglepetésektől mentes lesz.

Látványtervezés

Látványterveinken megtekintheti hogy rendezvénye hogyan fog kinézni, szimulátoros rendszerünkön előprogramozhatjuk a kritukus show-elemeket.

Pontos logisztika

Megtervezzük és felügyeljük a logisztikai kérdéseket a szállítástól az üzemeltetésig, kordinálva a többi szolgáltató tevékenységét is.

Professzionális rendezvénytechnika az eszközbérléstől a komplett kivitelezésig, kis rendezvénytől a fesztiválig, minden méretben.